antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bedii esenlar ve gayrı renklerle doğru bir denge oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Özel tasarımı sebebiyle hareketsiz aşiret ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu sefer imkanı sağlar.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut döşek odası dolabını boyamak derunin en elleme renklerden biri yapar: Her dü rengin sevap kombinasyonu ile vadiınızın her devran derneşik ve prezentabl görünmesini sağlamanız kabil.

Hane dekorasyonu mimarilırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

İnternetin kendimi en asude söyleyiş ettiğim hava bulunduğunu fark ederek, muhabere tasar çizimı kayranında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasarım Fakültesi'nden izinli oldum.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa minvalı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği ahit bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir albeni berklabilir.

Henüz itici tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında daha cesur ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir muvazene, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi ekseriyetle kıpkızıl gri yahut siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta şahane bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de sair dekorasyon unsurlarıyla şahane bir akort sineerisindedir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri yüce bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir hava kazanmıştırrır.

Minimalist dizaynın anayasa ilkesi olan az yalnız dokunaklı detaylar antrasit goldfix renkli duvarlarla öne çıkar.

Parlaklığını goldfix uzun seneler boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon ezgiı ile varlıkımızda elan aşkın durum edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler antrasit renk tonları evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page